CARDIO BOX je jedan od najatraktivnijh aerobnih treninga koji se sastoji od pokreta iz borilačkih veština. Mnogi smatraju da je ova vrsta aerobnog treninga, najbolji trening za celo telo.

 

Ovim treningom postižete bolju kardiovaskularnu kondiciju, izdržljivost, brže sagorevanje kalorija a tpor koji pruža džak pri savkom udarcu utiče da se svi mišići brzo oblikuju dobijajući vretenasti oblik.

 

Cardio box je trening visokog intenziteta koji vam pomaže da smanjite stres nakon čega se osećate relaksirano.

 

TERMINI

PONEDELJAK
17:45h - 18:45h

UTORAK - ČETVRTA
19:00h - 20:00h

Pilates je celovit i detaljan program mentalnog i fizičkog treninga sa preko 500 različitih vežbi čija je glavna karakteristika prilagodljivost.

 

To je program vežbi laganog do srednjeg inteziteta koji uz vežbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobadjanju od stresa i učvršćivanju tela.

 

Pokreti se izvode kontrolisano i precizno uz stalnu povezanost uma i tela, pa je pilates namenjen svi dobnim grupama i razlicitim stupnjevima kondicije.

 

Pilates je sve popularniji trening na našim prostorima, kombinovan tehnikama opuštanja i sportsko-rekreativne aktivnosti. Pilates jača i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tela, daje gipkost, ravnotežu i ujedinjuje telo i um.

 

To je jednostavno rečeno program vežbanja laganog do srednjeg intenziteta koji uz vežbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća kao i oslobađanju od stresa i učvršćivanja tela.Trening se sprovodi uz unapred pripremljenu muziku, prilagodjenu ambijentu, zatim uz pomiocne rekvizite kao što su strunjače, pilates lopte, isl.

 

Treninzi se održavaju tri puta nedeljno u terminima ponedeljak, sreda, petak od 20h do 21h. Ukoliko niste u prilici da vežbate tokom cele nedelje, pripremili smo za Vas i karte za dva treninga nedeljno.Za više informacija, kontaktirajte nas putem telefona, web stranice ili facebook stranice.

 

TERMINI

PONEDELJAK - SREDA - PETAK
19:00h do 20:00h

Stizu topliji dani i pravo je vreme za oblikovanje tela!

 

Total Body Workout je izuzetan program za brzo postizanje rezultata, kako za pocetnike tako i za napredne vezbace. TBW je aerobni kruzni trening u kombinaciji kardio vezbi I vezbi snage. Radicete vezbe za celo telo, izgraditi misice, povecati snaku, fleksibilnost I sagoreti masne naslage.

 

 

Trening traje 60 minuta I sastoji se od uvodne faze-zagrevanja, glavnog dela (oblikovanje svih misicnih grupa sa akcentom na glutealnu i abdominalnu regiju) i zavrsne faze-istezanja. Na treningu se koriste razni rekviziti (mali veliki tegovi, girije, lopte, steperi I trake). Svaki naredni cas se razlikuje kako bi u toku nedelje angazovao sto veci broj misica.
Ciljna grupa: po ovom sistemu mogu trenirati i pocetnici i napredni vezbaci. Za pocetnike uvek postoji laksa varijanta vezbi sa manjim opterecenjem, tako da svako za sebe dobija varijantu koja je u skladu sa njegovom trenutnom spremnoscu I kondicijom.

 

Vec posle nekoliko uvodnih vezbanja svaki vezbac vidi napredak.

 

Dodjite da uz pomoc nasih sertifikovanih trenera brzo I efikasno ostvarite zeljene rezultate.

 

KONTAKT
060/033-68-86

CENA: 2.800 dinara

+38162-788-671

glfitness.mailbox@gmail.com

Adresa

23 Salient Road
Dušana Vlajića
23 Salient Road
Ugao sa Vodovodskom
London, United Kingdom
Beograd, Srbija
PO-LDN 123
11000

Radno vreme

Monday - Friday
Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00 (GMT 0)
08:00h - 22:00h
Monday - Friday
Subota - Nedelja
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00h - 15:00h